Metaalwerkplaats: experts in staal & metaal op maat

Door onze samenwerking met aansprekende interieurbouwers- en inrichters zagen we dat er steeds meer behoefte kwam aan staal- en RVS-objecten die op maat worden gemaakt. Daardoor is onze werkplaats de afgelopen maanden uitgebreid met vakmensen en machines om, buiten de standaardafmetingen, nu ook maatwerk te kunnen leveren. Dit betekent dat niet alleen de mogelijkheden toe zijn genomen, maar dat Ardworks ook flexibel en snel kan leveren.

De voordelen van de metaalwerkplaats van Ardworks

Door de kennis en ervaring van onze mensen, is de afwerking van het interieurwerk hoogwaardig, gedetailleerd en nauwkeurig. Dit betekent dat onze gespecialiseerde lassers werken kleine lasnaden, waardoor er een mooi eindproduct ontstaat.

Daarnaast zorgt de werkplaats voor een perfecte maatvoering. In veel gevallen moeten de stalen constructies op de millimeter passen, bijvoorbeeld in het geval dat dit ingepast moet worden in op maat gemaakte kasten van een interieurbouwer. Onze mensen hebben echt een passie voor perfect passend maatwerk. 

Door onze investering in vakkundige mensen en gereedschap kan Ardworks snel schakelen en ook complexere opdrachten op een flexibele manier in productie nemen.

Wat kan de metaalwerkplaats van Ardworks leveren?

De mogelijkheden op het gebied van metaal en staal zijn zeer divers. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in roestvaststaal, onze specialisten kunnen ook bijzonder veel met warmgewalst staal. Dit geeft een mooie, donkere staalkleur die past in diverse interieurs. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het staal mat te poeder coaten voor een stoere industriële look.

Toepassingen waaraan gedacht zou kunnen worden zijn:

  • Stalen frames voor deuren en luifels
  • Stalen wanden
  • Beugels
  • Overige vormen van afscheiding of decoratie

Informeer naar de mogelijkheden

Neem nu contact op met één van onze specialisten om alle mogelijkheden te bespreken. Wij werken uitsluitend met interieurbouwers en inrichters, waardoor we heel goed op alle behoeftes in kunnen spelen. Je kunt contact opnemen via 0486-475865 of via [email protected]